I 2016 var det Brian Hansen som fik listet lidt sølvtøj op ad Villestrup å. Se blot de fine billeder han har sendt redaktionen.

Brian skrev en dag i juni 2016:

Her er lidt til fangst journalen fra Villestrup å.

Mandag aften og fiskeklar ved åen ved 20 tiden, i første sving og tredie kast var der bud efter den kobber farvede blink, men uopmærksomhed gjord egentlig at fisken ikke blev kroget, ej heller senere på aften.
Længere fremme ved et lige stykke er der dybe huller under egen brink. Får kastet blinket ud midt i åen, linen trækker blinket ind mod egen brink og lige forbi siv, som hænger godt ud over åen. En fisk flytter på sig og følger blinket men hugget ude bliver.
Næste kast er efter samme opskrift og blinket bliver taget tungt ved samme sted. Få sekunder efter går det op for fisken, at dette ikke er godt:)
Et udløb på 10 meter er meget i en lille å som Villestrup å, sivene er høje og hænger flere steder godt ud over åen og kan nemt fange linen. Fisken går dybt de første 5 minutter, hvorefter den de efterfølgende 5 minutter i overfladens stærke strøm kæmper for friheden. Fisken listes baglæns ned i nettet og min største fisk fra åen ligger i sivene, og et lille jubel-udbrud bryder stilheden i dalen

Brian og hans havørred

en glad mand

Brian havørred

En flot fisk