2019 - Klubaftner afholdes på Folkestedet.

 

Selvom der er emner på mange af klubaftenerne, er man velkommen til at møde op og f.eks. lave noget andet og bare være sammen med de andre fremmødte. Der vil altid være en eller flere fra bestyrelsen til stede, som kan spørges til råd om dit og dat, men ingen garanti for brugbare svar.

Det kunne for eksempel være, at man havde et par stænger, der trængte til at friskes lidt op, ja så hjælper vi gerne med dette. Fluebinding vil i hele perioden være frit, men skulle der være bestemte mønstre, man gerne ville binde, så spørg blot. Det kan være at en anden kender det. Man kan selvfølgelig også lave kniv eller vadestav. Mulighederne er mange, så bare mød op.

På følgende datoer foreslåes dette med ret til ændringer:

 

11. sep. 1. klubaften efter sommer
18. sep. Fluebinding
25.  sep. Fluebinding
2.  okt. Fluebinding
9.  okt. Film
16. okt. Fluebinding
23. okt. Fluebinding
30. okt. Fluebinding
6. nov. Film
13. nov. Fluebinding
20. nov. Fluebinding
27.  nov. Fluebinding
4 dec.  Juleafslutning, måske festudvalget finder på noget

Bindemønstre til de enkelte aftener kan fåes forud ved at sende en email til Allan Larsen

Der er som sædvanligt på almindelige klubaftener mulighed for at købe øl , vand og kaffe. Ligeledes vil der være mulighed for individuel vejledning i både fluebinding og stangbygning, mulighed for hyggesnak og udveksling af (pral-/løgn-)historier

Klubaftenerne foregår som regel kl.19.30 på onsdage på folkestedet, men kontrollér datoerne nærmere, da enkelte arrangementer kan foregå på andre ugedage.

Prøv at kigge forbi, vi vil gerne se nye ansigter og have nye ideer.

Vi gør opmærksom på at alle klubaftener er åbne for alle interesserede.

Ved nogle få arrangementer kan der opkræves entré.

Kommentarer om denne side kan sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..