Klubaftner afholdes nu på folkestedet!

Klubaftnerne afholdes fremover på folkestedet.

Alle medlemmer bedes registrere sig her på hjemmesiden, således at bestyrelsen kan give jer elektronisk adgang til forskelligt materiale, så som vores klubblad m.m.

Det er et nødvendigt led i en modernisering af vores gamle traditionsrige klub og af hensyn til vores omkostningsstruktur. Vi er lige som andre foreninger også nødsaget til at tilpasse os tidens trend.

Log ind felt

Hvis du endnu ikke er registeret som bruger her på hjemmesiden, så klik på 'Register' under log ind feltet under 'Login Form', her efter kontakter du Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og fortæller hvem du er og hvilken bruger du har registeret dig med. Så vil webmaster opgradere din bruger til 'medlem' status og herefter har du så også adgang til kun-for-medlemmer sektioner her på hjemmesiden.

Bemærk pga. sikkerhed anbefales det at man opretter 2 Faktor Authentifikation 2FA på sin bruger. Prøv at Google: 'Google Authenticator' og/eller læs mere på den engelske Wiki side her om hvad det er. Man slår det til ved at redigere sin profil (klik på 'Vis profil' efter login).

Seneste og sidste klubblad fremover afhentes ved at logge ind med sit medlemslogin og så findes det under 'Blad m.m.'