Informationer

Forskellige informationer fra foreningen

Velkommen til Århus Sportsfisker Forening!

Med denne hjemmeside håber vi at kunne holde dig orienteret om, hvad der sker i foreningen samt hvilke muligheder, vi vil kunne byde dig som medlem eller kommende medlem.

Under information finder du oplysninger om både selve foreningen som dens forskellige muligheder og om vores klub aktiviteter

Husk at en aktiv og levende forening til gavn for alle kun kommer af aktive og levende medlemmer!

Ideer og kritik modtages gerne, send dem blot til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Klubaftner afholdes nu på folkestedet!

Klubaftnerne afholdes fremover på folkestedet.

Alle medlemmer bedes registrere sig her på hjemmesiden, således at bestyrelsen kan give jer elektronisk adgang til forskelligt materiale, så som vores klubblad m.m.

Det er et nødvendigt led i en modernisering af vores gamle traditionsrige klub og af hensyn til vores omkostningsstruktur. Vi er lige som andre foreninger også nødsaget til at tilpasse os tidens trend.

Log ind felt

Hvis du endnu ikke er registeret som bruger her på hjemmesiden, så klik på 'Register' under log ind feltet under 'Login Form', her efter kontakter du Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og fortæller hvem du er og hvilken bruger du har registeret dig med. Så vil webmaster opgradere din bruger til 'medlem' status og herefter har du så også adgang til kun-for-medlemmer sektioner her på hjemmesiden.

Bemærk pga. sikkerhed anbefales det at man opretter 2 Faktor Authentifikation 2FA på sin bruger. Prøv at Google: 'Google Authenticator' og/eller læs mere på den engelske Wiki side her om hvad det er. Man slår det til ved at redigere sin profil (klik på 'Vis profil' efter login).

Seneste og sidste klubblad fremover afhentes ved at logge ind med sit medlemslogin og så findes det under 'Blad m.m.'

Fiskeridirektoratet har ved "Bekendtgørelse om særlige fiskeriregler for Skjern Å vandsystem" fredet laksen hele året. Denne fredning omfatter ÅSF's fiskevande i Skjern Å og Fjederholt Å. Der fiskes derfor på en kvote, som administreres af Skjern Å Sammenslutningen.

Der fiskes i 2015 efter regler som beskrevet i seneste bekendtgørelse der kan læses hos Rets information. Se også hos Skjern å sammenslutningen.

Det er vigtigt, at du orienterer dig om reglerne før fiskeriet påbegyndes!

Fiskeriet i Skjern Å og Fjederholt Å starter d. 16. april og slutter 15. oktober!

Det er den enkelte lystfisker, som er ansvarlig for at fiskeriet foregår efter reglerne!

Se blot her en fin premiere-laks fra vores vand i Skjern å i 2012: 2012 premiere laks

 

Bemærk: SÅS har indført et laksetegn, som skal købes (100 kr) uanset at du fisker på ÅSF's eget fiskevand i Skjern Å, men ikke i Fjederholt Å.

Bemærk også: De øvre stykker af Skjern Å, Omme Å og Vorgod Å tilgodeses som sidste år med en zonefordeling af laksekvoten. Når 90% af de to laksekvoter er opbrugt, må der kun hjemtages laks opstrøms Tarp Bro i Skjern Å, opstrøms Jernbanebroen i Vorgod Å og opstrøms Vester Ringvej i Omme Å.

Dette drejer sig om vores vand, forhåbentlig til glæde for vores medlemmer!